کونفه ترکي داغ با مغز پسته

کونفه ترکي داغ با مغز پسته

  • 83

کونفه ترکي داغ با مغز پسته

 

تاریخچه کنافه

یک داستان مشترک بین مردم این می باشد که کنافه یا کنوفه برای برطرف کردن گرسنگی خلفا در طول ماه رمضان به توصیه پزشکان تهیه شده است. حکایت های مختلفی از سلسله فاطمیان مصر یا خلافت بنی امیه در سوریه وجود دارد. همچنین در برخی متون تاریخی اوایل قرن دهم گزارش شده که تاریخچه این شیرینی از سلسه فاطمیان مصر است. هر چند که نوع ذکر شده در متون تاریخی لزوما با نسخه‌های مدرن کنافه مطابقت ندارند.

در قرن دهم هجری، در «کتاب الطبیخ» اثر ابن سیار الوراق که مجموعه‌ ای از دستور العملهای غذا های عربی و فارسی و مشاوره تغذیه‌ ی خلیفه عباسی است، به کلمه کونفه و یا کنافه اشاره نشده است. اگر چه، این کتاب یک فصل را به دسرهای تهیه شده با قطایف، به معنی کرپ که از کلمه ترکی کادایف و کلمه یونانی کاتایفی گرفته، اختصاص داده است.

خرید آنلاین باقلوا و کونفه در تهران

در قرن سیزدهم هجری، در کتاب آشپزی از مغرب تا اندلس، که نویسنده آن ناشناس می باشد، از کلمه کنافه برای توصیف کرپ تهیه شده از خمیر نازک بر روی یک تابه هندی یا طَبَق استفاده شده و آن را معادل روقاق می‌ داند. این کتاب همچنین، یک دستورالعمل برای قطایف عباسی ارائه داده که از همان خمیر استفاده می‌ کند، اما کنافه را نسبت به آن نازک‌ تر درست می‌ کنند درست مانند یک پارچه نازک.

کنافه چیست؟

کنافه، یک دسر سنتی خاورمیانه‌ ای بوده که از خمیر رشته مانند نازک، یا خمیر سمولینای بسیار نازک خیسانده شده. در شربت شیرین، با پایه شکر و لایه‌ هایی از پنیر، یا سایر مواد اولیه مانند خامه لخته یا آجیل، بسته به منطقه، تهیه می کنند. کنوفه در جهان عرب، به ویژه در شام و مصر و مخصوصا در بین فلسطینی‌ ها بسیار محبوب می باشد

 

سفارش آنلاین کنافه در سعادت آباد

مواد لازم برای تهیه کنوفه پنیری

  • رشته کانافه (کادایف) :۳۵۰ گرم
  • کره آب شده:۲۰۰ گرم
  • پنیر موزارلا (پنیر پیتزا) یا پنیر لبنە:۲۵۰ گرم
  • پسته خورد شده:۵۰ گرم
  • گردو خرد شده:۵۰ گرم

طرز تهیه کنافه پنیری ترکی بدون فر

مرحله اول

ابتدا کف و دیواره ماهیتابه کوچک با قالب کنافه را با کره چرب کرده و قالب را در یخچال بگذارید.

مرحله دوم، خرد کردن رشته کادایف

رشته کادایف نرم را با دست کمی خرد کرده و  سپس کره و در صورت دلخواه کمی آب زعفران را با رشته خوب مخلوط کنید تا همه رشته به کره آغشته شود.

مرحله سوم

نصف مقدار رشته کادایف رو کف ماهیتابه یا قالب کنافه بریزید و سپس با دست یا کف لیوان یا گوشتکوب فشرده کنید تا منسجم شوند.

مرحله چهارم

روی رشته کادایف پنیر موزارلا و پسته خورد شده و در صورت تمایل گردوی خرد شده بریزید. نکته مهمی که باید بهش دقت کنید این است که مراقب باشید تا پنیر و پسته در وسط رشته ریخته شود به طوری که با دیواره ماهیتابه یا قالب برخورد نداشته باشد.

برای مشاهده ادامه مراحل پخت کنافه کلیک کنید.





می پسندم نمی پسندم
نظرات()

مطالب مرتبط


بخش نظرات این مطلب



برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:







ورود کاربران

ورود کاربران

    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع

    عضويت سريع

      نام کاربری
      رمز عبور
      تکرار رمز
      ایمیل
      کد تصویری
      چت باکس

      چت باکس


        نام :
        وب :
        پیام :
        2+2=:
        (Refresh)
        پشتيباني آنلاين

        پشتيباني آنلاين

          پشتيباني آنلاين
          آمار

          آمار

            آمار مطالب آمار مطالب
            کل مطالب کل مطالب : 1289
            کل نظرات کل نظرات : 0
            آمار کاربران آمار کاربران
            افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
            تعداد اعضا تعداد اعضا : 0

            آمار بازدیدآمار بازدید
            بازدید امروز بازدید امروز : 19
            بازدید دیروز بازدید دیروز : 0
            ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 2
            ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 0
            آي پي امروز آي پي امروز : 6
            آي پي ديروز آي پي ديروز : 0
            بازدید هفته بازدید هفته : 22
            بازدید ماه بازدید ماه : 461
            بازدید سال بازدید سال : 3254
            بازدید کلی بازدید کلی : 23727

            اطلاعات شما اطلاعات شما
            آی پی آی پی : 18.117.105.128
            مرورگر مرورگر :
            سیستم عامل سیستم عامل :
            تاریخ امروز امروز :
            تبادل لینک هوشمند

            تبادل لینک هوشمند

              تبادل لینک هوشمند

              برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان شرکت طراحی سایت و سئو تبریز وبسایت و آدرس tabrizwebsite.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






              خبرنامه

              خبرنامه

                براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



                آخرین نطرات کاربران

                آخرین نطرات کاربران

                  درباره ما

                    شرکت طراحی سایت و سئو تبریز وبسایت
                    خوش آمدید

                  کلیه ی حقوق مادی و معنوی سایت مربوط به شرکت طراحی سایت و سئو تبریز وبسایت بوده و کپی برداری از آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
                  قالب طراحی شده توسط: تک دیزاین و سئو و ترجمه شده و انتشار توسط: قالب گراف